Tämän viikon Inspiroidu haasteena oli "hymy". Ja minä sain taas aikaseksi koira aiheisen leiskan.:-) Tällä kertaa leiskan kuvaaminen ei oikein onnistunut, joten värien puolesta ei ole oikein onnistunut kuva.

1808972.jpg

Piilotettuun journalingiin kirjoitin normaalia pitemmän selostuksen: "Neri omistaa erityisen taidon; hymyilyn. Neri hymyilee kyn tykkää jostakin erityisen paljon. Kuten esim. rapsutuksista ja ihmisistä joita ei ole nähnyt aikoihin. Jos Neriä ei tunne voisi luulla että se on vihainen kun näyttää hampaitaan, mutta se ei ole vihainen ilme vaan erityisen rakastava."

Olen innostunut hiomaan valokuvia kun sillä saa aikaseksi efektejä jotka on minun tyylisiä. Viime aikoina on tullut tehtyä paljon myös sivuja joissa on vain yksi kuva, pitänee palautella mieleen taas Inspiroidu haastetta #11 jotta saisin nuo valokuva pinot pienemmiksi ja voisin tilata hyvällä omallatunnolla uusia kuvia.:-) Täytynee myös alkaa suunnitella uutta tilausta johonkin nettikauppaan kun alkaa tarvikkeet huveta kun on tullut skräppäiltyä viime aikoina niin paljon.:-)